Meisje raakt zwaargewond na val van paard boerderij de Kleine Duiker Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Een meisje is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij op een fietspad net buiten kinderboerderij de Kleine Duiker door nog onbekende oorzaak van een paard viel. Bij de val raakte het meisje zwaargewond, een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om haar te behandelen aan haar opgelopen verwondingen.

Na behandeling van het Mobiel Medisch Team is het meisje onder begeleiding van de politie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard waar het meisje vanaf gevallen was is door omstanders mee teruggenomen door de boerderij nadat deze weg was gelopen.

De toestand van het meisje is niet bekend.

 

Bron en foto’s : Kevin Schenk 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd