Meisje raakt zwaargewond na val van paard boerderij de Kleine Duiker Barendrecht

zaterdag 27 april 2013 20:55

Barendrecht – Een meisje is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij op een fietspad net buiten kinderboerderij de Kleine Duiker door nog onbekende oorzaak van een paard viel. Bij de val raakte het meisje zwaargewond, een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om haar te behandelen aan haar opgelopen verwondingen.

Na behandeling van het Mobiel Medisch Team is het meisje onder begeleiding van de politie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard waar het meisje vanaf gevallen was is door omstanders mee teruggenomen door de boerderij nadat deze weg was gelopen.

De toestand van het meisje is niet bekend.

 

Bron en foto’s : Kevin Schenk 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje raakt zwaargewond na val van paard boerderij de Kleine Duiker Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Een meisje is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij op een fietspad net buiten kinderboerderij de Kleine Duiker door nog onbekende oorzaak van een paard viel. Bij de val raakte het meisje zwaargewond, een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om haar te behandelen aan haar opgelopen verwondingen.

Na behandeling van het Mobiel Medisch Team is het meisje onder begeleiding van de politie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard waar het meisje vanaf gevallen was is door omstanders mee teruggenomen door de boerderij nadat deze weg was gelopen.

De toestand van het meisje is niet bekend.

 

Bron en foto’s : Kevin Schenk 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!