Pakketbezorger overvallen op de Asserweg Rotterdam

zaterdag 27 april 2013 14:02
politie-logo-1-jeff.jpg


Rotterdam –
De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van een pakketbezorger zaterdagmiddag 27 april. De man werd bedreigd en vervolgens beroofd toen hij die middag een pakket wilde bezorgen bij een flatwoning aan de Asserweg. De man (58 en afkomstig uit Den Bosch) kwam rond 15.00 uur aan bij een flat aan de Asserweg om een pakket af te leveren. Toen er vervolgens niet werd opengedaan en de man terug naar zijn auto wilde gaan, kwam twee onbekende mannen op hem af. De twee bedreigden het slachtoffer en namen zijn autosleutels af. Vervolgens lieten ze de bezorger gekneveld achter in het portiek van de flat en gingen er met zijn auto vandoor.

Een buurtbewoner trof het slachtoffer in het portiek aan en waarschuwde de politie. Deze startte direct een onderzoek door onder meer met diverse eenheden in de omgeving een zoekactie op te tuigen. Dit resulteerde kort na de overval in het terugvinden van de auto aan de Woensdrechtstraat. Van de daders ontbrak echter ieder spoor.

De politie heeft de auto in beslag genomen en zet het onderzoek voort. Mensen die informatie hebben die hierbij kan helpen wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Van de twee daders is bekend dat ze beide donkere kleding droegen. De ene man was ongeveer 1.85m lang en had een smal postuur. De andere man was ongeveer 1.75m lang en had een normaal postuur. De auto van de pakketbezorger betrof een donkerblauwe bestelbus.

Het is op dit moment niet bekend of de twee mannen ook daadwerkelijk buit hebben gemaakt bij de beroving. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. Hij liep als gevolg van het incident geen letsel op.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pakketbezorger overvallen op de Asserweg Rotterdam
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Rotterdam –
De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van een pakketbezorger zaterdagmiddag 27 april. De man werd bedreigd en vervolgens beroofd toen hij die middag een pakket wilde bezorgen bij een flatwoning aan de Asserweg. De man (58 en afkomstig uit Den Bosch) kwam rond 15.00 uur aan bij een flat aan de Asserweg om een pakket af te leveren. Toen er vervolgens niet werd opengedaan en de man terug naar zijn auto wilde gaan, kwam twee onbekende mannen op hem af. De twee bedreigden het slachtoffer en namen zijn autosleutels af. Vervolgens lieten ze de bezorger gekneveld achter in het portiek van de flat en gingen er met zijn auto vandoor.

Een buurtbewoner trof het slachtoffer in het portiek aan en waarschuwde de politie. Deze startte direct een onderzoek door onder meer met diverse eenheden in de omgeving een zoekactie op te tuigen. Dit resulteerde kort na de overval in het terugvinden van de auto aan de Woensdrechtstraat. Van de daders ontbrak echter ieder spoor.

De politie heeft de auto in beslag genomen en zet het onderzoek voort. Mensen die informatie hebben die hierbij kan helpen wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Van de twee daders is bekend dat ze beide donkere kleding droegen. De ene man was ongeveer 1.85m lang en had een smal postuur. De andere man was ongeveer 1.75m lang en had een normaal postuur. De auto van de pakketbezorger betrof een donkerblauwe bestelbus.

Het is op dit moment niet bekend of de twee mannen ook daadwerkelijk buit hebben gemaakt bij de beroving. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. Hij liep als gevolg van het incident geen letsel op.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!