Pakketbezorger overvallen op de Asserweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van een pakketbezorger zaterdagmiddag 27 april. De man werd bedreigd en vervolgens beroofd toen hij die middag een pakket wilde bezorgen bij een flatwoning aan de Asserweg. De man (58 en afkomstig uit Den Bosch) kwam rond 15.00 uur aan bij een flat aan de Asserweg om een pakket af te leveren. Toen er vervolgens niet werd opengedaan en de man terug naar zijn auto wilde gaan, kwam twee onbekende mannen op hem af. De twee bedreigden het slachtoffer en namen zijn autosleutels af. Vervolgens lieten ze de bezorger gekneveld achter in het portiek van de flat en gingen er met zijn auto vandoor.

- Advertisement -

Een buurtbewoner trof het slachtoffer in het portiek aan en waarschuwde de politie. Deze startte direct een onderzoek door onder meer met diverse eenheden in de omgeving een zoekactie op te tuigen. Dit resulteerde kort na de overval in het terugvinden van de auto aan de Woensdrechtstraat. Van de daders ontbrak echter ieder spoor.

De politie heeft de auto in beslag genomen en zet het onderzoek voort. Mensen die informatie hebben die hierbij kan helpen wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Van de twee daders is bekend dat ze beide donkere kleding droegen. De ene man was ongeveer 1.85m lang en had een smal postuur. De andere man was ongeveer 1.75m lang en had een normaal postuur. De auto van de pakketbezorger betrof een donkerblauwe bestelbus.

Het is op dit moment niet bekend of de twee mannen ook daadwerkelijk buit hebben gemaakt bij de beroving. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. Hij liep als gevolg van het incident geen letsel op.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie zoekt getuigen van explosie Ameidestraat Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een explosie aan de Ameidestraat in Rotterdam. Afgelopen...

Man gewond na schietpartij Minosstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmiddag gewond geraakt aan zijn been bij een schietpartij aan de Minosstraat in...

Toestand 82-jarige slachtoffer steekpartij Spaansebrug Rotterdam nog altijd kritiek

Rotterdam - De toestand van het 82-jarige slachtoffer van de steekpartij op het fietspad nabij de Spaansebrug in...

Man ramt toegangshek en slagbomen van Rotterdam The Hague Airport en rent vliegveld op

Rotterdam - Een automobilist is woensdagavond de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport opgerend. Om toegang te krijgen...