Flinke waterlekkage door gestolen leiding Ommoordsestraat Rotterdam

zondag 28 april 2013 21:49


Rotterdam –
De brandweer moest zondagavond uitrukken voor een forse waterlekkage aan de Ommoordsestraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een slooppand waar duizenden liters water naar beneden stroomden vanuit een hoger gelegen woning. De brandweer ging boven een kijkje nemen en kwam tot de conclusie dat er een leiding was gestolen.

De diefstal had dus als gevolg dat vele duizenden liters water door het plafond en langs de trap naar beneden kwamen. De brandweer kon echter verder niets doen want de hoofdafsluiter was defect. Evides is ter plaatse gekomen om de lekkage te stoppen. De panden staan op de nominatie om gesloopt te worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke waterlekkage door gestolen leiding Ommoordsestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De brandweer moest zondagavond uitrukken voor een forse waterlekkage aan de Ommoordsestraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een slooppand waar duizenden liters water naar beneden stroomden vanuit een hoger gelegen woning. De brandweer ging boven een kijkje nemen en kwam tot de conclusie dat er een leiding was gestolen.

De diefstal had dus als gevolg dat vele duizenden liters water door het plafond en langs de trap naar beneden kwamen. De brandweer kon echter verder niets doen want de hoofdafsluiter was defect. Evides is ter plaatse gekomen om de lekkage te stoppen. De panden staan op de nominatie om gesloopt te worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!