Flinke waterlekkage door gestolen leiding Ommoordsestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De brandweer moest zondagavond uitrukken voor een forse waterlekkage aan de Ommoordsestraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een slooppand waar duizenden liters water naar beneden stroomden vanuit een hoger gelegen woning. De brandweer ging boven een kijkje nemen en kwam tot de conclusie dat er een leiding was gestolen.

- Advertisement -

De diefstal had dus als gevolg dat vele duizenden liters water door het plafond en langs de trap naar beneden kwamen. De brandweer kon echter verder niets doen want de hoofdafsluiter was defect. Evides is ter plaatse gekomen om de lekkage te stoppen. De panden staan op de nominatie om gesloopt te worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd