Kind komt bekneld te zitten in beweegbaar deel van zwembad de Lansing van Ostadelaan Krimpen aan den IJssel

zondag 28 april 2013 14:08


Krimpen aan den IJssel – 
De brandweer is zondagmiddag met spoed uitgerukt nadat er een kindje bekneld was komen te zitten in een beweegbaar deel van het zwembad. Nog voordat de brandweer ter plaatse kwam werden zij al afgemeld, het kind was door behulp van omstanders al uit zijn benarde politie bevrijd

Of het kind letsel heeft overgehouden aan het incident is niet bekend. Ook is niet bekend hoe het kindje vast is komen te zitten. De directie van het zwembad is op de hoogte gebracht van het incident om eventuele maatregelen te kunnen treffen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind komt bekneld te zitten in beweegbaar deel van zwembad de Lansing van Ostadelaan Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
De brandweer is zondagmiddag met spoed uitgerukt nadat er een kindje bekneld was komen te zitten in een beweegbaar deel van het zwembad. Nog voordat de brandweer ter plaatse kwam werden zij al afgemeld, het kind was door behulp van omstanders al uit zijn benarde politie bevrijd

Of het kind letsel heeft overgehouden aan het incident is niet bekend. Ook is niet bekend hoe het kindje vast is komen te zitten. De directie van het zwembad is op de hoogte gebracht van het incident om eventuele maatregelen te kunnen treffen.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!