Brandweer redt kind uit woning na brand Beukelsweg Rotterdam (video)

maandag 29 april 2013 18:24


Rotterdam – 
De brandweer heeft maandagmiddag een kind uit een brandende woning gehaald aan de Beukelsweg. De brandweer zag een paar kinderhandjes op een raam en redde het kind vervolgens met een ladderwagen uit de woning. De brand brak om 17:00 uit en werd schaalde al snel op naar het sein ‘middelbrand’, gevolgd door het sein ‘grote brand’. Veel brandweervoertuigen zijn ter plaatse gekomen om de vuurhaard te bestrijden. De Beukelsweg is door de politie in beide richtingen afgesloten.

Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om eventuele gewonden te behandelen. Een kind is naar het ziekenhuis overgebracht nadat deze rook had ingeademd. De brand is uitslaand geweest toen de brandweer ter plaatse kwam, inmiddels is dit niet meer het geval en is de rookontwikkeling voor het grootste gedeelte weggetrokken. Om 18:12 kon het sein brand meester worden gegeven. Na onderzoek kwam een aantal grote vuilniszakken met wiet tevoorschijn. Deze zaten verstopt achter een stalen deur. Aanvankelijk werd er gemeld dat er mogelijk een hennepkwekerij aanwezig zou zijn. Dit bleek na onderzoek niet het geval. De 26-jarige moeder is aangehouden door de politie, zij onderzoeken de vuilniszakken en het feit dat het kind alleen thuis was. Foto : Twitter : svgooswilligen & Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt kind uit woning na brand Beukelsweg Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer heeft maandagmiddag een kind uit een brandende woning gehaald aan de Beukelsweg. De brandweer zag een paar kinderhandjes op een raam en redde het kind vervolgens met een ladderwagen uit de woning. De brand brak om 17:00 uit en werd schaalde al snel op naar het sein ‘middelbrand’, gevolgd door het sein ‘grote brand’. Veel brandweervoertuigen zijn ter plaatse gekomen om de vuurhaard te bestrijden. De Beukelsweg is door de politie in beide richtingen afgesloten.

Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om eventuele gewonden te behandelen. Een kind is naar het ziekenhuis overgebracht nadat deze rook had ingeademd. De brand is uitslaand geweest toen de brandweer ter plaatse kwam, inmiddels is dit niet meer het geval en is de rookontwikkeling voor het grootste gedeelte weggetrokken. Om 18:12 kon het sein brand meester worden gegeven. Na onderzoek kwam een aantal grote vuilniszakken met wiet tevoorschijn. Deze zaten verstopt achter een stalen deur. Aanvankelijk werd er gemeld dat er mogelijk een hennepkwekerij aanwezig zou zijn. Dit bleek na onderzoek niet het geval. De 26-jarige moeder is aangehouden door de politie, zij onderzoeken de vuilniszakken en het feit dat het kind alleen thuis was. Foto : Twitter : svgooswilligen & Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!