Man overvalt Zeeman Maltaplein Rotterdam (video)

maandag 29 april 2013 11:39

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft maandagmiddag omstreeks 13:00 de Zeeman aan het Maltaplein in Rotterdam overvallen. De man stapte de winkel in en bedreigde de aanwezige medewerkers. Zij moest de kassa openen waarna de verdachte een greep in de kassa deed. Na de overval is de verdachte in nog onbekende richting weggelopen met een plastic tas waarin geld zat.

Personeel van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen om enkele medewerkers na te kijken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Diverse eenheden hebben gezocht in de omgeving, tot op heden is er nog niemand aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Na de overval, werd direct de drie-ringenaanpak in werking gesteld. Meerdere eenheden zetten de omgeving af en gingen op zoek naar de dader. Deze werd uiteindelijk niet meer gevonden. De recherche onderzoekt de zaak. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met de politie via 0900-8844. Of met MMA via 0800-7000.

Foto’s : John Heijstek & Wendy van Viegen Video : Joëy Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overvalt Zeeman Maltaplein Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft maandagmiddag omstreeks 13:00 de Zeeman aan het Maltaplein in Rotterdam overvallen. De man stapte de winkel in en bedreigde de aanwezige medewerkers. Zij moest de kassa openen waarna de verdachte een greep in de kassa deed. Na de overval is de verdachte in nog onbekende richting weggelopen met een plastic tas waarin geld zat.

Personeel van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen om enkele medewerkers na te kijken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Diverse eenheden hebben gezocht in de omgeving, tot op heden is er nog niemand aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Na de overval, werd direct de drie-ringenaanpak in werking gesteld. Meerdere eenheden zetten de omgeving af en gingen op zoek naar de dader. Deze werd uiteindelijk niet meer gevonden. De recherche onderzoekt de zaak. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met de politie via 0900-8844. Of met MMA via 0800-7000.

Foto’s : John Heijstek & Wendy van Viegen Video : Joëy Heijstek

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!