zaterdag, januari 16, 2021

Man overvalt Zeeman Maltaplein Rotterdam (video)

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft maandagmiddag omstreeks 13:00 de Zeeman aan het Maltaplein in Rotterdam overvallen. De man stapte de winkel in en bedreigde de aanwezige medewerkers. Zij moest de kassa openen waarna de verdachte een greep in de kassa deed. Na de overval is de verdachte in nog onbekende richting weggelopen met een plastic tas waarin geld zat.

Personeel van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen om enkele medewerkers na te kijken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Diverse eenheden hebben gezocht in de omgeving, tot op heden is er nog niemand aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Na de overval, werd direct de drie-ringenaanpak in werking gesteld. Meerdere eenheden zetten de omgeving af en gingen op zoek naar de dader. Deze werd uiteindelijk niet meer gevonden. De recherche onderzoekt de zaak. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met de politie via 0900-8844. Of met MMA via 0800-7000.

Foto’s : John Heijstek & Wendy van Viegen Video : Joëy Heijstek

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg