Man overvalt Zeeman Maltaplein Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft maandagmiddag omstreeks 13:00 de Zeeman aan het Maltaplein in Rotterdam overvallen. De man stapte de winkel in en bedreigde de aanwezige medewerkers. Zij moest de kassa openen waarna de verdachte een greep in de kassa deed. Na de overval is de verdachte in nog onbekende richting weggelopen met een plastic tas waarin geld zat.

- Advertisement -

Personeel van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen om enkele medewerkers na te kijken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Diverse eenheden hebben gezocht in de omgeving, tot op heden is er nog niemand aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Na de overval, werd direct de drie-ringenaanpak in werking gesteld. Meerdere eenheden zetten de omgeving af en gingen op zoek naar de dader. Deze werd uiteindelijk niet meer gevonden. De recherche onderzoekt de zaak. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met de politie via 0900-8844. Of met MMA via 0800-7000.

Foto’s : John Heijstek & Wendy van Viegen Video : Joëy Heijstek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw explosie bij woning Jacques Dutilhweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de tweede nacht op rij is er afgelopen nacht een explosief tot ontploffing gebracht bij...

Brandweer haalt vastzittende man uit ondergrondse afvalcontainer Algiersstraat Rotterdam

Rotterdam - De brandweer heeft gisterenavond op de Algierstraat in Rotterdam-Oosterflank een man uit een ondergrondse afvalcontainer gered....

Politie zoekt getuigen van in brand steken auto bij woning Aagje van Vlietstraat Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand aan de Aagje van Vlietstraat in...

Aanhouding na vondst van kwekerij in woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank is zondagmiddag een lege hennepkwekerij aangetroffen. Agenten spoedden...