Meisje zwaargewond na val van paard Schollebos Capelle (video)

Date:

Share post:


Capelle aan den IJssel
– Een jong meisje is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij van haar paard is gevallen in het Schollebos nabij de Bermweg in Capelle a/d IJssel. Het meisje kwam lelijk ten val en moest ter plaatse gestabiliseerd worden door het ambulancepersoneel.

Omdat het meisje in het Schollebos ten val is gekomen heeft de politie de brandweer met spoed laten komen om het meisje uit de bosjes te halen, aangezien dit niet met een normale brancard kan. Het meisje is gestabiliseerd en met spoed naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Haar verwondingen zijn niet bekend. Het paard was nergens te bekennen.

Foto’s en video: Wendy van Viegen 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd