Meisje zwaargewond na val van paard Schollebos Capelle (video)

maandag 29 april 2013 13:01


Capelle aan den IJssel
– Een jong meisje is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij van haar paard is gevallen in het Schollebos nabij de Bermweg in Capelle a/d IJssel. Het meisje kwam lelijk ten val en moest ter plaatse gestabiliseerd worden door het ambulancepersoneel.

Omdat het meisje in het Schollebos ten val is gekomen heeft de politie de brandweer met spoed laten komen om het meisje uit de bosjes te halen, aangezien dit niet met een normale brancard kan. Het meisje is gestabiliseerd en met spoed naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Haar verwondingen zijn niet bekend. Het paard was nergens te bekennen.

Foto’s en video: Wendy van Viegen 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje zwaargewond na val van paard Schollebos Capelle (video)
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel
– Een jong meisje is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij van haar paard is gevallen in het Schollebos nabij de Bermweg in Capelle a/d IJssel. Het meisje kwam lelijk ten val en moest ter plaatse gestabiliseerd worden door het ambulancepersoneel.

Omdat het meisje in het Schollebos ten val is gekomen heeft de politie de brandweer met spoed laten komen om het meisje uit de bosjes te halen, aangezien dit niet met een normale brancard kan. Het meisje is gestabiliseerd en met spoed naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Haar verwondingen zijn niet bekend. Het paard was nergens te bekennen.

Foto’s en video: Wendy van Viegen 

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!