Papegaai vliegt weg tijdens vangpoging door brandweer George Stephensonweg Vlaardingen

maandag 29 april 2013 20:58

Vlaardingen – Een papegaai is maandagavond weer weggevlogen nadat de brandweer ingezet werd om het beestje uit een boom aan de George Stephensonweg te bevrijden. Omdat zij ter plaatse niet op de juiste hoogte konden komen om het beestje te bevrijden is de hoogwerker uit Schiedam ingezet.

Een van de verzorgers van de papegaai ging mee naar boven die vertelde dat de grijze roodstaart papegaai twee dagen daarvoor was ontsnapt vanaf huis. Met de hoogwerker werd een poging gedaan het dier te vangen. Tijdens de eerste poging kon de brandweer niet bij het beestje komen. Toen de brandweer de hoogwerker vanaf een ander punt had opgesteld was de vogel ineens verdwenen. Hierna kon de brandweer niks meer betekenen en ging retour naar de kazerne.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Papegaai vliegt weg tijdens vangpoging door brandweer George Stephensonweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een papegaai is maandagavond weer weggevlogen nadat de brandweer ingezet werd om het beestje uit een boom aan de George Stephensonweg te bevrijden. Omdat zij ter plaatse niet op de juiste hoogte konden komen om het beestje te bevrijden is de hoogwerker uit Schiedam ingezet.

Een van de verzorgers van de papegaai ging mee naar boven die vertelde dat de grijze roodstaart papegaai twee dagen daarvoor was ontsnapt vanaf huis. Met de hoogwerker werd een poging gedaan het dier te vangen. Tijdens de eerste poging kon de brandweer niet bij het beestje komen. Toen de brandweer de hoogwerker vanaf een ander punt had opgesteld was de vogel ineens verdwenen. Hierna kon de brandweer niks meer betekenen en ging retour naar de kazerne.

 

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!