Politie houdt 3 verdachten aan na aanbieden gestolen fiets via Marktplaats Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – De politie heeft zondagmiddag drie tieners aangehouden nadat zij een gestolen fiets hadden aangeboden via de verkoopsite Marktplaats. De recherche is nog volop bezig met het onderzoek. Een 48-jarige vrouw had zondagochtend aangifte gedaan nadat haar fiets was gestolen. Tevens had ze een advertentie op Marktplaats gevonden waarin haar fiets te koop werd aangeboden.

- Advertisement -

Na overleg besloot de politie direct tot actie over te gaan. De vrouw maakte een afspraak met de aanbieder van de gestolen fiets. Twee agenten in burger gingen met haar mee naar de afgesproken locatie in Schiedam. Twee andere agenten in burger waren in de directe omgeving aanwezig om assistentie te bieden. Op afstand herkende de vrouw haar fiets. Daarbij stond voor haar nog een jongeman die direct op de vlucht sloeg, vermoedelijk voelde de verdachte nattigheid.

In de omgeving van sloegen ook direct twee mogelijke medeverdachten op de vlucht. De agenten hadden hierop de achtervolging ingezet. Na een achtervolging in een woonwijk konden drie verdachten worden aangehouden. Drie jongens van 14, 16 en 25- jaar afkomstig uit Schiedam, Alphen aan den Rijn en Dordrecht werden afzonderlijk aangehouden. De meerderjarige verdachte is na een onderzoek heengezonden. Wel stonden voor hem nog een aantal boetes open die hij op korte termijn moet betalen, anders zal hij opnieuw aangehouden worden. De twee minderjarigen zitten nog vast in afwachting van het verdere onderzoek.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Kelderbox vol met matrassen vliegt in brand Mackaystraat Schiedam

Schiedam - Op de Mackaystraat in Schiedam is zaterdagavond brand uitgebroken in de kelder van een portiekwoning. Bij aankomst...

Verwarde man gooit molotovcocktails naar buiten, politiehond raakt gewond Huysmansstraat Schiedam (video)

Schiedam - De hulpdiensten zijn woensdagavond urenlang zoet geweest met een verwarde man in een woning aan de...

Verdachte aangehouden na melding van schietpartij Daltonstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 7 april omstreeks 21:10 is er een melding gemaakt van een schietpartij aan de Daltonstraat...