Politie houdt 3 verdachten aan na aanbieden gestolen fiets via Marktplaats Schiedam

maandag 29 april 2013 10:16

Schiedam – De politie heeft zondagmiddag drie tieners aangehouden nadat zij een gestolen fiets hadden aangeboden via de verkoopsite Marktplaats. De recherche is nog volop bezig met het onderzoek. Een 48-jarige vrouw had zondagochtend aangifte gedaan nadat haar fiets was gestolen. Tevens had ze een advertentie op Marktplaats gevonden waarin haar fiets te koop werd aangeboden.

Na overleg besloot de politie direct tot actie over te gaan. De vrouw maakte een afspraak met de aanbieder van de gestolen fiets. Twee agenten in burger gingen met haar mee naar de afgesproken locatie in Schiedam. Twee andere agenten in burger waren in de directe omgeving aanwezig om assistentie te bieden. Op afstand herkende de vrouw haar fiets. Daarbij stond voor haar nog een jongeman die direct op de vlucht sloeg, vermoedelijk voelde de verdachte nattigheid.

In de omgeving van sloegen ook direct twee mogelijke medeverdachten op de vlucht. De agenten hadden hierop de achtervolging ingezet. Na een achtervolging in een woonwijk konden drie verdachten worden aangehouden. Drie jongens van 14, 16 en 25- jaar afkomstig uit Schiedam, Alphen aan den Rijn en Dordrecht werden afzonderlijk aangehouden. De meerderjarige verdachte is na een onderzoek heengezonden. Wel stonden voor hem nog een aantal boetes open die hij op korte termijn moet betalen, anders zal hij opnieuw aangehouden worden. De twee minderjarigen zitten nog vast in afwachting van het verdere onderzoek.

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt 3 verdachten aan na aanbieden gestolen fiets via Marktplaats Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – De politie heeft zondagmiddag drie tieners aangehouden nadat zij een gestolen fiets hadden aangeboden via de verkoopsite Marktplaats. De recherche is nog volop bezig met het onderzoek. Een 48-jarige vrouw had zondagochtend aangifte gedaan nadat haar fiets was gestolen. Tevens had ze een advertentie op Marktplaats gevonden waarin haar fiets te koop werd aangeboden.

Na overleg besloot de politie direct tot actie over te gaan. De vrouw maakte een afspraak met de aanbieder van de gestolen fiets. Twee agenten in burger gingen met haar mee naar de afgesproken locatie in Schiedam. Twee andere agenten in burger waren in de directe omgeving aanwezig om assistentie te bieden. Op afstand herkende de vrouw haar fiets. Daarbij stond voor haar nog een jongeman die direct op de vlucht sloeg, vermoedelijk voelde de verdachte nattigheid.

In de omgeving van sloegen ook direct twee mogelijke medeverdachten op de vlucht. De agenten hadden hierop de achtervolging ingezet. Na een achtervolging in een woonwijk konden drie verdachten worden aangehouden. Drie jongens van 14, 16 en 25- jaar afkomstig uit Schiedam, Alphen aan den Rijn en Dordrecht werden afzonderlijk aangehouden. De meerderjarige verdachte is na een onderzoek heengezonden. Wel stonden voor hem nog een aantal boetes open die hij op korte termijn moet betalen, anders zal hij opnieuw aangehouden worden. De twee minderjarigen zitten nog vast in afwachting van het verdere onderzoek.

 

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!