maandag, januari 25, 2021

Voetganger gewond na aanrijding met tram Vasteland Rotterdam (video)


Rotterdam – 
Een voetganger is maandagmiddag gewond geraakt nadat deze werd aangereden door een passerende tram. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werd opgeroepen om assistentie te bieden bij het ongeval. De voetganger is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de bestuurder van de tram is opgevangen door medewerkers van de RET.

Uiteindelijk bleek hulp van het Mobiel Medisch Team niet nodig waarop zij retour vlogen naar hun standplaats.Omdat de voetganger is aangereden op het moment dat de tram de opgang van de Erasmusbrug op reed is het vermoeden er dat de voetganger door het rode verkeerslicht is gelopen. Het verkeer heeft door het ongeval verkeershinder ondervonden, ook de trams reden niet tussen het Willemsplein en het Wilhelminaplein.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl Video : Wendy van Viegen

 

 

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg