Bertha neemt verfrissende duik op Queensday Zuidbuurtseweg Vlaardingen

dinsdag 30 april 2013 13:17


Vlaardingen –
Dinsdagmiddag belande een koe in de sloot aan de Zuidbuurtseweg in Vlaardingen. De brandweer werd om vijf uur precies op pad gestuurd voor een dier in nood. De boer was ondertussen al met zijn tractor het weiland opgereden, richting de koe. Toen de brandweer net ter plaatse was had de boer het dier al uit de sloot getrokken. De brandweer kon direct weer retour.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bertha neemt verfrissende duik op Queensday Zuidbuurtseweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen –
Dinsdagmiddag belande een koe in de sloot aan de Zuidbuurtseweg in Vlaardingen. De brandweer werd om vijf uur precies op pad gestuurd voor een dier in nood. De boer was ondertussen al met zijn tractor het weiland opgereden, richting de koe. Toen de brandweer net ter plaatse was had de boer het dier al uit de sloot getrokken. De brandweer kon direct weer retour.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!