Bestuurder rijdt door na ernstig ongeval Boompjes Rotterdam (video)

dinsdag 30 april 2013 19:18

Rotterdam – Bij een ongeval op de Boompjes is dinsdagavond een persoon gewond geraakt. Bij het ongeval sloeg een van de betrokken voertuigen op de vlucht. De brandweer moest het slachtoffer uit de auto worden bevrijdt.

Het voertuig wat op de vlucht is geslagen is na het ongeval onbeheerd aangetroffen in de Kortenaerstraat, een aantal straten van het ongeval af. Politieagenten ontdekten de auto nadat een motoragent sporen van koelvloeistof volgde wat leidde naar de auto. De politie voert nog een onderzoek uit.

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder rijdt door na ernstig ongeval Boompjes Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval op de Boompjes is dinsdagavond een persoon gewond geraakt. Bij het ongeval sloeg een van de betrokken voertuigen op de vlucht. De brandweer moest het slachtoffer uit de auto worden bevrijdt.

Het voertuig wat op de vlucht is geslagen is na het ongeval onbeheerd aangetroffen in de Kortenaerstraat, een aantal straten van het ongeval af. Politieagenten ontdekten de auto nadat een motoragent sporen van koelvloeistof volgde wat leidde naar de auto. De politie voert nog een onderzoek uit.

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!