Auto total loss na frontale botsing met shovel Burgemeester de Josselin de Jonglaan Schiedam

Date:

Deel bericht:


Schiedam – 
Een man is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij met zijn auto vol op een grijparm van een shovel klapte aan de Burgemeester de Josselin de Jonglaan. De weg zou afgesloten zijn vanwege werkzaamheden aan de straat. Dit heeft de man vermoedelijk over het hoofd gezien en klapte met zijn auto frontaal op de shovel.

- Advertisement -

De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om de man aan zijn verwondingen te behandelen. Even later is de man voor controle overgebracht naar het ziekenhuis, het voertuig is total loss geraakt door de aanrijding. Een berger heeft het voertuig na een klein onderzoek door de politie opgehaald.

Foto’s : John Heijstek

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd