Gewonden bij ongeval Spijkenissebrug Spijkenisse

woensdag 1 mei 2013 16:14


Spijkenisse –
De politie en twee ambulance’s werden woensdagmiddag met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Spijkenissebrug. Ter plaatse was vanuit de richting Hoogvliet een scooterrijder tegen een fietser aangereden en was de scooterrijder hier bij met zijn hoofd op de reling van de brug terecht gekomen.

De scooterrijder, een man, had hierdoor een grote hoofdwond en is door het ambulancepersoneel behandeld. De fietsster had pijn aan haar been en is door het andere ambulancepersoneel behandeld en hierna zijn beide slachtoffers meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Het scheepvaart verkeer is tijdens het ongeval stilgelegd.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden bij ongeval Spijkenissebrug Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
De politie en twee ambulance’s werden woensdagmiddag met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Spijkenissebrug. Ter plaatse was vanuit de richting Hoogvliet een scooterrijder tegen een fietser aangereden en was de scooterrijder hier bij met zijn hoofd op de reling van de brug terecht gekomen.

De scooterrijder, een man, had hierdoor een grote hoofdwond en is door het ambulancepersoneel behandeld. De fietsster had pijn aan haar been en is door het andere ambulancepersoneel behandeld en hierna zijn beide slachtoffers meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Het scheepvaart verkeer is tijdens het ongeval stilgelegd.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!