Kleine brand na werkzaamheden fietsenwinkel Mons Poortugaal

woensdag 1 mei 2013 15:08


Poortugaal –
Bij werkzaamheden op het dak bij fietsenwinkel ‘Mons’ in de Dorpsstraat heeft vanmiddag een kleine brand gewoed. De klussers die op dat moment bezig waren hebben met een brandblusser de brand geblust met een brandblusser welke in de winkel hing.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor een nacontrole en heeft voor de zekerheid het dak gecontroleerd en nat gespoten. De Dorpsstraat was in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De winkel heeft verder geen schade opgelopen en blijft gewoon open.

Foto’s : Kevin Schenk


 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand na werkzaamheden fietsenwinkel Mons Poortugaal
Schrijver:

 

 


Poortugaal –
Bij werkzaamheden op het dak bij fietsenwinkel ‘Mons’ in de Dorpsstraat heeft vanmiddag een kleine brand gewoed. De klussers die op dat moment bezig waren hebben met een brandblusser de brand geblust met een brandblusser welke in de winkel hing.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor een nacontrole en heeft voor de zekerheid het dak gecontroleerd en nat gespoten. De Dorpsstraat was in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De winkel heeft verder geen schade opgelopen en blijft gewoon open.

Foto’s : Kevin Schenk


 

 

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!