Mogelijk gestolen auto uit de bocht gevlogen Ziedewijdsedijk Barendrecht

woensdag 1 mei 2013 01:37

Barendrecht – Vannacht is er een mogelijk gestolen voertuig uit de bocht gevlogen op de Ziedewijdsedijk in Barendrecht. De auto kwam uit de richting van de Noldijk en is daar de macht over het stuur verloren. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit ongeval.

De auto is tegen een stenen pilaar aangereden wat naast een hekwerk stond. De bestuurder van de auto is gevlucht, het is niet bekend welke richting hij op is gegaan. De bewoners van het huis aan de Ziedewijdsedijk waren op het moment van de aanrijding niet thuis. Een omstander heeft de politie geholpen met het aanvegen van de weg en de tuin.

De politie zal de toedracht van dit ongeval onderzoeken en een onderzoek instellen naar de bestuurder van de auto.

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mogelijk gestolen auto uit de bocht gevlogen Ziedewijdsedijk Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Vannacht is er een mogelijk gestolen voertuig uit de bocht gevlogen op de Ziedewijdsedijk in Barendrecht. De auto kwam uit de richting van de Noldijk en is daar de macht over het stuur verloren. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit ongeval.

De auto is tegen een stenen pilaar aangereden wat naast een hekwerk stond. De bestuurder van de auto is gevlucht, het is niet bekend welke richting hij op is gegaan. De bewoners van het huis aan de Ziedewijdsedijk waren op het moment van de aanrijding niet thuis. Een omstander heeft de politie geholpen met het aanvegen van de weg en de tuin.

De politie zal de toedracht van dit ongeval onderzoeken en een onderzoek instellen naar de bestuurder van de auto.

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!