Twee gewonden na aanrijding Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vanochtend iets voor half 10 heeft er een aanrijding tussen 3 voertuigen plaatsgevonden ter hoogte van het NS Station Alexandrium. Hierbij raakte twee personen gewond. Deze zijn door het ambulancepersoneel en politieagenten via de deur uit de voertuigen gehaald. 

Er kwamen 2 ambulances ter plaatse om de slachtoffers naar het ziekenhuis te brengen. De man van het achterste voertuig is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen maar hoefde hierna niet vervoerd te worden.  

Ook de VOA (Verkeers Ongevallen Dienst) van de politie kwam ter plaatse om foto’s te nemen om zo de toedracht van het ongeval te achterhalen. 

Foto’s : Wendy van Viegen & John Heijstek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd