Vrouw aangereden door automobilist Boerhaavelaan Krimpen aan den IJssel (video)

woensdag 1 mei 2013 13:34


Krimpen aan den IJssel
– Rond half 4 vanmiddag zijn er een vrouw en een automobilist met elkaar in aanraking gekomen op de Boerhaavelaan ter hoogte van de ingang van het winkelcentrum de Crimpenhof. De vrouw moest met een ambulance naar het IJsselland ziekenhuis worden gebracht.

De vrouw heeft mogelijk beenletsel opgelopen bij het ongeval. Het is niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De VOA (Verkeers Ongevallen Dienst) is ter plaatse gekomen om dit te onderzoeken.

Foto’s en Video : Wendy van Viegen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw aangereden door automobilist Boerhaavelaan Krimpen aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel
– Rond half 4 vanmiddag zijn er een vrouw en een automobilist met elkaar in aanraking gekomen op de Boerhaavelaan ter hoogte van de ingang van het winkelcentrum de Crimpenhof. De vrouw moest met een ambulance naar het IJsselland ziekenhuis worden gebracht.

De vrouw heeft mogelijk beenletsel opgelopen bij het ongeval. Het is niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De VOA (Verkeers Ongevallen Dienst) is ter plaatse gekomen om dit te onderzoeken.

Foto’s en Video : Wendy van Viegen

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!