Vrouw mishandeld aan Hollandsch Diep in Capelle aan den IJssel (video)

woensdag 1 mei 2013 21:00


Capelle aan den IJssel – Om tien uur vanavond werd de ambulancedienst naar Hollandsch Diep gestuurd in Capelle aan den IJssel. Daar ter plaatse werd een vrouw aangetroffen die mishandeld zou zijn. Het was even onduidelijk wat er was gebeurt aan het Hollandsch Diep in Capelle aan den IJssel. Er is één persoon door de politie aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zal uitzoeken wat de toedracht tot de mishandeling was.

Foto’s en Video: Wendy van Viegen

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw mishandeld aan Hollandsch Diep in Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – Om tien uur vanavond werd de ambulancedienst naar Hollandsch Diep gestuurd in Capelle aan den IJssel. Daar ter plaatse werd een vrouw aangetroffen die mishandeld zou zijn. Het was even onduidelijk wat er was gebeurt aan het Hollandsch Diep in Capelle aan den IJssel. Er is één persoon door de politie aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zal uitzoeken wat de toedracht tot de mishandeling was.

Foto’s en Video: Wendy van Viegen

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!