Auto vliegt spontaan in brand voor stoplicht N209 Bergschenhoek

donderdag 2 mei 2013 16:28


Bergschenhoek – 
Een voertuig is donderdagmiddag volledig uitgebrand nadat deze spontaan vlam vatte voor het stoplicht op de N209. De bestuurder van de auto stapte uit nadat hij rook uit de motorkap zag komen. Nog voordat hij het alarmnummer kon bellen stond de gehele motor van de auto al in brand.

Toegesnelde hulpdiensten hebben niet kunnen voorkomen dat de motor van de auto in zijn geheel zou uitbranden. Een berger heeft de auto even later opgehaald, een rijstrook is ten tijde van het incident afgesloten geweest voor het verkeer.

 

Foto’s : Jeffrey van Rutten

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto vliegt spontaan in brand voor stoplicht N209 Bergschenhoek
Schrijver:

 

 


Bergschenhoek – 
Een voertuig is donderdagmiddag volledig uitgebrand nadat deze spontaan vlam vatte voor het stoplicht op de N209. De bestuurder van de auto stapte uit nadat hij rook uit de motorkap zag komen. Nog voordat hij het alarmnummer kon bellen stond de gehele motor van de auto al in brand.

Toegesnelde hulpdiensten hebben niet kunnen voorkomen dat de motor van de auto in zijn geheel zou uitbranden. Een berger heeft de auto even later opgehaald, een rijstrook is ten tijde van het incident afgesloten geweest voor het verkeer.

 

Foto’s : Jeffrey van Rutten

 

 

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!