Poging woningoverval ouder echtpaar Tidemanstraat in Rotterdam

donderdag 2 mei 2013 18:44
07-10-logo-politie.jpg


Rotterdam –
In de Tidemanstraat hebben twee onbekende mannen geprobeerd een overval te plegen op een woning. De poging mislukte, omdat de bewoners van 68 en 72 jaar oud de verdachten wegjoegen. Bij de poging overval raakte niemand gewond en er zijn geen wapens gebruikt. De twee overvallers vluchtte weg in een gestolen blauwe Hyundai I20. Een getuige belde de politie toen hij het duo zag wegvluchten.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar deze overval, die werd gepleegd door twee negroide mannen met korte dreadlocks. Beide verdachten waren ongeveer 180cm lang. Een van hen droeg een kaki jas met capuchon. De andere droeg een blauwe jas en had een blauwe pet op. Ze stapten in de blauwe vluchtauto, die bestuurd werd door een derde verdachte. Heeft u iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben of heeft u andere informatie de mogelijk van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Poging woningoverval ouder echtpaar Tidemanstraat in Rotterdam
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 


Rotterdam –
In de Tidemanstraat hebben twee onbekende mannen geprobeerd een overval te plegen op een woning. De poging mislukte, omdat de bewoners van 68 en 72 jaar oud de verdachten wegjoegen. Bij de poging overval raakte niemand gewond en er zijn geen wapens gebruikt. De twee overvallers vluchtte weg in een gestolen blauwe Hyundai I20. Een getuige belde de politie toen hij het duo zag wegvluchten.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar deze overval, die werd gepleegd door twee negroide mannen met korte dreadlocks. Beide verdachten waren ongeveer 180cm lang. Een van hen droeg een kaki jas met capuchon. De andere droeg een blauwe jas en had een blauwe pet op. Ze stapten in de blauwe vluchtauto, die bestuurd werd door een derde verdachte. Heeft u iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben of heeft u andere informatie de mogelijk van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!