Scooterrijder licht gewond na uitwijkmanoeuvre voor auto Haringvliet Rotterdam

donderdag 2 mei 2013 13:13


Rotterdam – 
Een scooterrijder is donderdagmiddag ten val geraakt na een uitwijkmanoeuvre op de Haringvliet, de scooterrijder kwam over het fietspad aanrijden en zag een personenauto over het hoofd. De scooterrijder kwam ten val en raakte hierbij licht gewond.

Een zogenoemde ‘ Rapid Responder’ is ter plaatse gekomen om de jongen na te kijken op eventueel letsel. De jongen is overgebracht naar de spoedeisende hulp van het Havenziekenhuis, De personenauto waar de jongen voor is uitgeweken heeft eerste hulp verleend tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Bij het ongeval heeft de scooter aanzienlijke schade opgelopen.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder licht gewond na uitwijkmanoeuvre voor auto Haringvliet Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een scooterrijder is donderdagmiddag ten val geraakt na een uitwijkmanoeuvre op de Haringvliet, de scooterrijder kwam over het fietspad aanrijden en zag een personenauto over het hoofd. De scooterrijder kwam ten val en raakte hierbij licht gewond.

Een zogenoemde ‘ Rapid Responder’ is ter plaatse gekomen om de jongen na te kijken op eventueel letsel. De jongen is overgebracht naar de spoedeisende hulp van het Havenziekenhuis, De personenauto waar de jongen voor is uitgeweken heeft eerste hulp verleend tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Bij het ongeval heeft de scooter aanzienlijke schade opgelopen.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!