Daders steken auto in brand na ramkraak Lede Hekelingen

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse – 
Een nog onbekend aantal daders hebben in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd een ramkraak te plegen op de pinautomaat die gevestigd zit bij het dorpshuis aan de Lede in Hekelingen. De daders deden een poging tot de kraak door met een auto in zijn achteruit de pui te rammen, toen dit mislukte hebben de daders de pinautomaat in lichterlaaie gezet. Nadat de tweede poging mislukte zijn de daders gevlucht en hebben de auto vlak achter een park aan de Libelleveen in brand gestoken, het voertuig bleek kort korte tijd voor de ramkraak gestolen te zijn.

- Advertisement -

Vlak nadat de uitgebrande auto werd aangetroffen is er in de omgeving direct een grote zoekactie op touw gezet door de politie. Een politiehelikopter assisteerde de eenheden aan de grond tijdens de zoekactie, ondanks het grote aantal agenten wat is ingezet zijn de daders niet meer gevonden. De brandweer heeft eerst de vluchtauto geblust en hebben daarna nog een controle uitgevoerd bij de pinautomaat.

Heeft u iets gezien of gehoord wat met de ramkraak te maken kan hebben, of iets anders wat van belang kan zijn tijdens het onderzoek naar de ramkraak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Ambulance rijdt zichzelf vast onderweg naar melding Winston Churchilllaan Spijkenisse

Spijkenisse - Een slachtoffer van een verkeersongeluk moest dinsdagmorgen iets langer wachten op zijn ambulance dan normaal. De...

Scooterrijder komt ten val na aanrijding met auto Maasboulevard Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 22 november rond 20.01 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk vond plaats tussen een...

Woning beschoten Aletta Jacobsstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een woning aan de Aletta Jacobsstraat in Spijkenisse is in de nacht van zaterdag op zondag...