Daders steken auto in brand na ramkraak Lede Hekelingen

vrijdag 3 mei 2013 02:03


Spijkenisse – 
Een nog onbekend aantal daders hebben in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd een ramkraak te plegen op de pinautomaat die gevestigd zit bij het dorpshuis aan de Lede in Hekelingen. De daders deden een poging tot de kraak door met een auto in zijn achteruit de pui te rammen, toen dit mislukte hebben de daders de pinautomaat in lichterlaaie gezet. Nadat de tweede poging mislukte zijn de daders gevlucht en hebben de auto vlak achter een park aan de Libelleveen in brand gestoken, het voertuig bleek kort korte tijd voor de ramkraak gestolen te zijn.

Vlak nadat de uitgebrande auto werd aangetroffen is er in de omgeving direct een grote zoekactie op touw gezet door de politie. Een politiehelikopter assisteerde de eenheden aan de grond tijdens de zoekactie, ondanks het grote aantal agenten wat is ingezet zijn de daders niet meer gevonden. De brandweer heeft eerst de vluchtauto geblust en hebben daarna nog een controle uitgevoerd bij de pinautomaat.

Heeft u iets gezien of gehoord wat met de ramkraak te maken kan hebben, of iets anders wat van belang kan zijn tijdens het onderzoek naar de ramkraak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Daders steken auto in brand na ramkraak Lede Hekelingen
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Een nog onbekend aantal daders hebben in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd een ramkraak te plegen op de pinautomaat die gevestigd zit bij het dorpshuis aan de Lede in Hekelingen. De daders deden een poging tot de kraak door met een auto in zijn achteruit de pui te rammen, toen dit mislukte hebben de daders de pinautomaat in lichterlaaie gezet. Nadat de tweede poging mislukte zijn de daders gevlucht en hebben de auto vlak achter een park aan de Libelleveen in brand gestoken, het voertuig bleek kort korte tijd voor de ramkraak gestolen te zijn.

Vlak nadat de uitgebrande auto werd aangetroffen is er in de omgeving direct een grote zoekactie op touw gezet door de politie. Een politiehelikopter assisteerde de eenheden aan de grond tijdens de zoekactie, ondanks het grote aantal agenten wat is ingezet zijn de daders niet meer gevonden. De brandweer heeft eerst de vluchtauto geblust en hebben daarna nog een controle uitgevoerd bij de pinautomaat.

Heeft u iets gezien of gehoord wat met de ramkraak te maken kan hebben, of iets anders wat van belang kan zijn tijdens het onderzoek naar de ramkraak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!