woensdag, januari 20, 2021

Daders steken auto in brand na ramkraak Lede Hekelingen


Spijkenisse – 
Een nog onbekend aantal daders hebben in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd een ramkraak te plegen op de pinautomaat die gevestigd zit bij het dorpshuis aan de Lede in Hekelingen. De daders deden een poging tot de kraak door met een auto in zijn achteruit de pui te rammen, toen dit mislukte hebben de daders de pinautomaat in lichterlaaie gezet. Nadat de tweede poging mislukte zijn de daders gevlucht en hebben de auto vlak achter een park aan de Libelleveen in brand gestoken, het voertuig bleek kort korte tijd voor de ramkraak gestolen te zijn.

Vlak nadat de uitgebrande auto werd aangetroffen is er in de omgeving direct een grote zoekactie op touw gezet door de politie. Een politiehelikopter assisteerde de eenheden aan de grond tijdens de zoekactie, ondanks het grote aantal agenten wat is ingezet zijn de daders niet meer gevonden. De brandweer heeft eerst de vluchtauto geblust en hebben daarna nog een controle uitgevoerd bij de pinautomaat.

Heeft u iets gezien of gehoord wat met de ramkraak te maken kan hebben, of iets anders wat van belang kan zijn tijdens het onderzoek naar de ramkraak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Related Articles

Licht gaat spontaan uit in zonnestudio bij bezoekje van agenten in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij een zonnebank studio in het...

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel...

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg