Fietser gewond na aanrijding met automobilist Rembrandtstraat Oud Beijerland

vrijdag 3 mei 2013 15:28


Oud Beijerland – 
Een fietser is gewond geraakt nadat hij vrijdagmiddag werd aangereden door een automobilist die hem schepte op de kruising Zinkweg met de Rembrandtstraat. Bij de aanrijding kwam de fietser ten val, hierdoor liep de man een lelijke hoofdwond op.

Omdat de man niet goed aanspreekbaar was na de aanrijding is een Mobiel Medisch Team ter plaatse geroepen om de man te behandelen aan zijn verwondingen. Even later is de man overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar verricht worden.

 

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding met automobilist Rembrandtstraat Oud Beijerland
Schrijver:

 

 


Oud Beijerland – 
Een fietser is gewond geraakt nadat hij vrijdagmiddag werd aangereden door een automobilist die hem schepte op de kruising Zinkweg met de Rembrandtstraat. Bij de aanrijding kwam de fietser ten val, hierdoor liep de man een lelijke hoofdwond op.

Omdat de man niet goed aanspreekbaar was na de aanrijding is een Mobiel Medisch Team ter plaatse geroepen om de man te behandelen aan zijn verwondingen. Even later is de man overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar verricht worden.

 

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!