Gewonde na val van fiets Rottebanddreef Bergschenhoek

Date:

Deel bericht:


Bergschenhoek – 
Een man is vrijdagavond laat omstreeks tien voor twaalf gewond geraakt na een valpartij met zijn fiets. De man kwam van de Golfclub waarna hij bij het afrijden van de heuvel met zijn fiets ten val kwam. Het slachtoffer had dusdanige verwondingen dat de inzet van een ambulance noodzakelijk leek.

- Advertisement -

Nadat de ambulance de man had gecontroleerd bleek hij lichtgewond te zijn. Voor controle is het slachtoffer naar het Sin Franciscus gebracht voor verdere behandeling. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Kennissen van het slachtoffer hebben de fiets veiliggesteld.

Foto : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd