Kleine maar felle brand in woning Brussestraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een kleine maar felle brand gewoed in een woning aan de Brussestraat. De brandweer rukte om half 3 vannacht uit nadat het alarmnummer meerdere keren gebeld was met de reden dat er brand zou woeden.

- Advertisement -

Door het snelle optreden van de brandweer bleef het vuur slechts beperkt tot een kamer, uit voorzorg zijn bovenliggende woningen wel voor een korte tijd ontruimd geweest. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Dit zal uit een nader onderzoek moeten blijken. Ten tijde van de brand had de bewoner de woning al verlaten.

 

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek Video : Joëy Heijstek

http://www.youtube.com/watch?v=l3iqaSxjFU8

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd