Kleine maar felle brand in woning Brussestraat Rotterdam (video)

vrijdag 3 mei 2013 01:02


Rotterdam – 
In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een kleine maar felle brand gewoed in een woning aan de Brussestraat. De brandweer rukte om half 3 vannacht uit nadat het alarmnummer meerdere keren gebeld was met de reden dat er brand zou woeden.

Door het snelle optreden van de brandweer bleef het vuur slechts beperkt tot een kamer, uit voorzorg zijn bovenliggende woningen wel voor een korte tijd ontruimd geweest. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Dit zal uit een nader onderzoek moeten blijken. Ten tijde van de brand had de bewoner de woning al verlaten.

 

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek Video : Joëy Heijstek

http://www.youtube.com/watch?v=l3iqaSxjFU8

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine maar felle brand in woning Brussestraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een kleine maar felle brand gewoed in een woning aan de Brussestraat. De brandweer rukte om half 3 vannacht uit nadat het alarmnummer meerdere keren gebeld was met de reden dat er brand zou woeden.

Door het snelle optreden van de brandweer bleef het vuur slechts beperkt tot een kamer, uit voorzorg zijn bovenliggende woningen wel voor een korte tijd ontruimd geweest. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Dit zal uit een nader onderzoek moeten blijken. Ten tijde van de brand had de bewoner de woning al verlaten.

 

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek Video : Joëy Heijstek

http://www.youtube.com/watch?v=l3iqaSxjFU8

 

 

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!