Vrouw (86) overleden na dodelijke aanrijding met oldtimer Noordzeeweg Rozenburg

zaterdag 4 mei 2013 12:53


Rozenburg – 
Een fietser is zaterdagmiddag om het leven gekomen nadat deze dodelijk werd aangereden door een oldtimer aan de Noordzeeweg. Ondanks het snelle optreden van de toegesnelde hulpdiensten mocht een reanimatie van het slachtoffer niet meer baten. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden tussen de bestelbus en de fietser is niet bekend, dit zal uit een nader onderzoek moeten blijken.

Direct na het ernstige ongeval is de politie een groot onderzoek gestart op de Noordzeeweg, in beide richtingen is het verkeer afgesloten. De bestuurder van het busje is door de politie overgebracht naar het politiebureau. Het overige verkeer werd over het gras begeleid zodat deze hun weg konden vervolgen. De indentiteit van het slachtoffer is nog niet bekend, ook hier zal een onderzoek naar verricht worden.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (86) overleden na dodelijke aanrijding met oldtimer Noordzeeweg Rozenburg
Schrijver:

 

 


Rozenburg – 
Een fietser is zaterdagmiddag om het leven gekomen nadat deze dodelijk werd aangereden door een oldtimer aan de Noordzeeweg. Ondanks het snelle optreden van de toegesnelde hulpdiensten mocht een reanimatie van het slachtoffer niet meer baten. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden tussen de bestelbus en de fietser is niet bekend, dit zal uit een nader onderzoek moeten blijken.

Direct na het ernstige ongeval is de politie een groot onderzoek gestart op de Noordzeeweg, in beide richtingen is het verkeer afgesloten. De bestuurder van het busje is door de politie overgebracht naar het politiebureau. Het overige verkeer werd over het gras begeleid zodat deze hun weg konden vervolgen. De indentiteit van het slachtoffer is nog niet bekend, ook hier zal een onderzoek naar verricht worden.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!