Lichtgewonden bij aanrijding tussen vier auto’s Aveling Hoogvliet

zaterdag 4 mei 2013 12:51


Hoogvliet – 
De Aveling is zaterdagmiddag voor een klein gedeelte afgesloten geweest nadat er een aanrijding tussen vier personenauto’s had plaatsgevonden. Omdat enkele inzittenden van de voertuigen last hadden van hun hoofd werd een ambulance ter plaatse gestuurd om de slachtoffers na te kijken op eventueel letsel. Uiteindelijk vielen er bij de aanrijding geen ernstig gewonden en hoefden er niemand mee naar het ziekenhuis.

Bij de aanrijding was een voertuig die politiehonden vervoerden betrokken. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Agenten hebben assistentie verleend bij het invullen van de schadeformulieren. Uiteindelijk zijn er voertuigen weggesleept door een bergingsdienst.

 

Foto’s :  Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichtgewonden bij aanrijding tussen vier auto’s Aveling Hoogvliet
Schrijver:

 

 


Hoogvliet – 
De Aveling is zaterdagmiddag voor een klein gedeelte afgesloten geweest nadat er een aanrijding tussen vier personenauto’s had plaatsgevonden. Omdat enkele inzittenden van de voertuigen last hadden van hun hoofd werd een ambulance ter plaatse gestuurd om de slachtoffers na te kijken op eventueel letsel. Uiteindelijk vielen er bij de aanrijding geen ernstig gewonden en hoefden er niemand mee naar het ziekenhuis.

Bij de aanrijding was een voertuig die politiehonden vervoerden betrokken. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Agenten hebben assistentie verleend bij het invullen van de schadeformulieren. Uiteindelijk zijn er voertuigen weggesleept door een bergingsdienst.

 

Foto’s :  Kevin Schenk

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!