Jongens steken gras in brand Rhoonsebaan Rhoon

zondag 5 mei 2013 17:27

Barendrecht – Een aantal jongeren hebben zondag een groot gedeelte van een grasveld aan de Rhoonsebaan in vlammen op laten gaan. De brandweer moest met twee wagens uitrukken om het vuur onder controle te krijgen. Leden van de Buurtpreventie hebben de dader nog enige tijd achtervolgt, helaas kon deze niet gepakt worden door de leden en de politie. Het onderzoek naar de brand loopt nog, de politie zoekt nog steeds getuigen en hoopt dat de dader zich snel meldt.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongens steken gras in brand Rhoonsebaan Rhoon
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Een aantal jongeren hebben zondag een groot gedeelte van een grasveld aan de Rhoonsebaan in vlammen op laten gaan. De brandweer moest met twee wagens uitrukken om het vuur onder controle te krijgen. Leden van de Buurtpreventie hebben de dader nog enige tijd achtervolgt, helaas kon deze niet gepakt worden door de leden en de politie. Het onderzoek naar de brand loopt nog, de politie zoekt nog steeds getuigen en hoopt dat de dader zich snel meldt.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!