Wielrenner ernstig gewond na val tijdens inhaalpoging Tussenweg Krimpen aan den IJssel

zondag 5 mei 2013 14:19


Krimpen aan den IJssel – 
Een wielrenner is zondagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij lelijk ten val kwam tijdens een vermoedelijke inhaalpoging op de Tussenweg, de aanrijding vond plaats rond 16:00. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen om de wielrenner aan zijn verwondingen te behandelen.

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend tot de ambulancedienst ter plaatse gekomen waren. Even later is het man met nog onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de regio. De politie heeft de racefiets van de man meegenomen en zal bij het slachtoffer thuis gebracht worden.

 

Foto’s : Almar Lukas

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wielrenner ernstig gewond na val tijdens inhaalpoging Tussenweg Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel – 
Een wielrenner is zondagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij lelijk ten val kwam tijdens een vermoedelijke inhaalpoging op de Tussenweg, de aanrijding vond plaats rond 16:00. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen om de wielrenner aan zijn verwondingen te behandelen.

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend tot de ambulancedienst ter plaatse gekomen waren. Even later is het man met nog onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de regio. De politie heeft de racefiets van de man meegenomen en zal bij het slachtoffer thuis gebracht worden.

 

Foto’s : Almar Lukas

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!