Agenten schieten op verdachte uit zelfverdediging Westersingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Agenten hebben maandagochtend schoten gelost op een verdachte man die een vuurwapen op een agent richtte op de Westersingel. Na een korte achtervolging wist de verdachte uiteindelijk te ontkomen. Tijdens het onderzoek hebben agenten wel een man en een vrouw, beide 23 jaar oud uit Rotterdam kunnen aanhouden.

- Advertisement -

Na een melding van een opstootje in een horecagelegenheid op de Eendrachtsweg in het centrum van Rotterdam ging de politie ter plaatse om te bemiddelen tussen beide partijen. Een getuige van het incident tipte een agent dat de 23-jarige verdachte in het bezit was van een vuurwapen. Agenten hielden de man vervolgens aan en fouilleerden hem. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een vuurwapen, uit verklaringen van diverse getuigen bleek dat de 23-jarige verdachte in gezelschap was van een andere man die in een goudkleurige Audi zou rondrijden.

Tijdens het onderzoek troffen agenten de goudkleurige Audi aan in een parkeervak op de Westersingel, toen de bijrijdster van de auto uitstapte is zij direct aangehouden maar was niet in het bezit van een vuurwapen. De bestuurder van de auto kreeg de aandacht van de agenten. Deze richtte direct zijn vuurwapen op agenten die geen andere optie zagen dan op de verdachte te schieten, of hij gewond is geraakt is niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Onwel in woning na melding vreemde lucht Essenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Essenburgstraat in Rotterdam is zondagmiddag iemand onwel geworden. Omdat niet bekend...

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...