Politie zoekt naar mogelijk moordwapen na schietpartij Aalbes Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De politie gaat maandag en dinsdag in samenwerking met duikers van de marine opzoek naar het vuurwapen wat gebruikt is bij de moord op de 32-jarige Pepijn van der Velden. Hij kwam op 14 februari om het leven nadat hij meerdere malen beschoten werd op de Aalbes in de wijk Ommoord.

- Advertisement -

Het levenloze lichaam van Pepijn van der Velden werd de bewuste donderdagavond door een voorbijganger aangetroffen op de Aalbes. Omdat het erop leek dat er een ongeval had plaatsgevonden rukten de hulpdiensten massaal uit voor een ongeval met een beknelling. Ter plaatse bleek er iets heel anders gebeurd te zijn, Pepijn werd neergeschoten en overleed ter plekke.

Vlak na de schietpartij is de politie een grootschalig onderzoek gestart naar het incident, gesprekken met bewoners in de buurt en media-aandacht leidden tot twee aanhoudingen van twee mannen uit Schiedam van 61 en 21 jaar, zij bleken vader en zoon te zijn. Beiden mannen zitten nog vast.

Maandag en dinsdag zal de politie met een duikteam van de marine opzoek gaan naar het wapen dat is gebruikt tijdens de schietpartij, in sloten in en om het Ommoordse Veld zal gezocht worden.

Heeft u nog informatie over dit misdrijf? Neemt u dan contact op met het onderzoeksteam via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-42840904.

Foto : Twitter Politie Rotterdam Oost

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Door raam gegooid explosief ontploft op bed Klarinet Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht is op de Klarinet in Rotterdam-Zevenkamp een explosief door een raam van een woning...

Opnieuw explosie bij woning Jacques Dutilhweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de tweede nacht op rij is er afgelopen nacht een explosief tot ontploffing gebracht bij...

Brandweer haalt vastzittende man uit ondergrondse afvalcontainer Algiersstraat Rotterdam

Rotterdam - De brandweer heeft gisterenavond op de Algierstraat in Rotterdam-Oosterflank een man uit een ondergrondse afvalcontainer gered....

Politie zoekt getuigen van in brand steken auto bij woning Aagje van Vlietstraat Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand aan de Aagje van Vlietstraat in...