Scooterrijder gewond na aanrijding met bestelbus Hesselkamp Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een scooterrijder is maandagmiddag rond 13:00 gewond geraakt nadat hij met zijn scooter aangereden werd door een bestelbus. De bestelbus die van de Hesselkamp afkwam wou afslaan maar zag de scooterrijder over het hoofd. Een Rapid Responder van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen om de scooterrijder na te kijken op eventueel letsel.

- Advertisement -

Omdat de scooterrijder last had van zijn been is deze door een arts naar het ziekenhuis. De scooter is door de politie meegenomen en staat veilig op het politiebureau. Ter plaatse is de bestuurder van de bestelbus verhoord en kon zijn weg even later vervolgen.

Foto’s : Robin Veerman & Dennis Vervoorn | VRR112.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd