Urenlange zoektocht naar Tommy op de Hoogstraat in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:


Vlaardingen – 
Diverse hulpdiensten en vrijwillige organisaties zijn zondag en maandag urenlang bezig geweest met het zoeken naar een kat genaamd Tommy. De viervoeter van nog maar een jaar oud zat op hoogte vast in de spouwmuur van een slooppand. De brandweer had al een geruime tijd gezocht naar het beestje maar door instortingsgevaar wilde de brandweer het pand niet meer betreden en probeerde het via het dak en een hoogwerker. Ook dit was zonder resultaat helaas. De brandweer pakte in en verliet de straat.

- Advertisement -

Op de website van RTV Rijnmond reageerden de mensen massaal dat het ontoelaatbaar was dat de brandweer de zoekactie had beëindigd. Natasja, de dochter van eigenaar Sjaak van der Zwart die om de hoek woont van het slooppand, deed maandag tussen de middag een emotionele oproep in het radioprogramma Dwars Door Rijnmond om nog een keer op zoek te gaan naar Tommy. En dit gebeurde een groot aantal mensen en een aantal stichtingen wilde de zoektocht naar Tommy doorzetten.

Zo gezegd zo gedaan! Diverse personen gingen naar het pand aan de Hoogstad in Vlaardingen. Door instortingsgevaar werd het pand niet betreden. Ook met het oog dat van het weekend tijdens de zoektocht al een trap was ingestort. Besloten werd om een gat in de spouwmuur te hakken en te kijken waar Tommy zich ongeveer bevond. De eigenaar kon door het gat de kat naar zich toeroepen. Na een halve week was de kat dan eindelijk weer terecht. Tommy is na zijn avontuur naar een dierenarts gebracht om aan te sterken. Inmiddels maakt hij het goed.

Foto : 112Waterweg.nl 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw explosie bij woning Van Beethovensingel Vlaardingen

Vlaardingen - Afgelopen nacht heeft binnen een week tijd voor de tweede keer een explosie plaatsgevonden bij een...

Vlaardingers (14 en 15) aangehouden die explosief wilden plaatsen bij woning in Den Haag

Den Haag, Vlaardingen - Dinsdagavond 27 februari zijn twee minderjarige jongens uit Vlaardingen aangehouden, die ervan worden verdacht...

Man (19) in Vlaardingen aangehouden met tas gevuld met zwaar vuurwerk

Vlaardingen - De Politie heeft wederom een persoon aangehouden in de reeks explosies die in Vlaardingen plaatsvinden. De...

Nieuwe aanslag op woning van Vlaardingse loodgieter verijdeld?, Strijenaar (19) aangehouden door politie

Vlaardingen - In de buurt van een woning aan de Greetha Hofstralaan is dinsdagavond een 19-jarige jongen uit...