83-jarige fietsster overleden na aanrijding met auto Kennedylaan Papendrecht

Date:

Deel bericht:


Papendrecht – 
Een 83-jarige vrouw is dinsdagmiddag in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd nadat zij met haar fiets werd aangereden door een personenauto op de Kennedylaan. De hulpdiensten werden rond half vier vanmiddag opgeroepen voor de aanrijding.

- Advertisement -

De vrouw reed met haar fiets over de Kennedylaan waarna zij aangereden werd door een auto die volgens ooggetuigen van rechts kwam. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de bestuurster van de personenauto heeft niks overgehouden na de aanrijding, wel zit de schrik er goed in. De regionale verkeersongevallengroep van de politie zal de aanrijding onderzoeken.

UPDATE : De vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Foto’s : Pieter van den Berg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd