83-jarige fietsster overleden na aanrijding met auto Kennedylaan Papendrecht

dinsdag 7 mei 2013 14:50


Papendrecht – 
Een 83-jarige vrouw is dinsdagmiddag in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd nadat zij met haar fiets werd aangereden door een personenauto op de Kennedylaan. De hulpdiensten werden rond half vier vanmiddag opgeroepen voor de aanrijding.

De vrouw reed met haar fiets over de Kennedylaan waarna zij aangereden werd door een auto die volgens ooggetuigen van rechts kwam. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de bestuurster van de personenauto heeft niks overgehouden na de aanrijding, wel zit de schrik er goed in. De regionale verkeersongevallengroep van de politie zal de aanrijding onderzoeken.

UPDATE : De vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Foto’s : Pieter van den Berg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

83-jarige fietsster overleden na aanrijding met auto Kennedylaan Papendrecht
Schrijver:

 

 


Papendrecht – 
Een 83-jarige vrouw is dinsdagmiddag in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd nadat zij met haar fiets werd aangereden door een personenauto op de Kennedylaan. De hulpdiensten werden rond half vier vanmiddag opgeroepen voor de aanrijding.

De vrouw reed met haar fiets over de Kennedylaan waarna zij aangereden werd door een auto die volgens ooggetuigen van rechts kwam. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de bestuurster van de personenauto heeft niks overgehouden na de aanrijding, wel zit de schrik er goed in. De regionale verkeersongevallengroep van de politie zal de aanrijding onderzoeken.

UPDATE : De vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Foto’s : Pieter van den Berg

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!