Agenten treffen nepvuurwapens aan in woning Schermerhoek na aanhouding man met vuurwapen Capelle aan den IJssel

dinsdag 7 mei 2013 14:44

Capelle aan den IJssel – Een 30-jarige man is dinsdagmiddag gearresteerd nadat hij met een vuurwapen in winkelcentrum de Koperwiek zou hebben rondgelopen. Diverse eenheden van de politie gingen hierop ter plaatse en troffen daadwerkelijk een vuurwapen aan bij de man.

Na een nader onderzoek bleek het vuurwapen wat de man bij zich had nep te zijn. Politieagenten en de Regionale Interventie Eenheid deden na de aanhouding een instap in een woning aan de Schermerhoek waar meerdere nepvuurwapens en granaten werden aangetroffen. Een lid van de bomverkenning heeft de granaat onderzocht, dit bleek slechts een imitatie van het origineel te zijn. Op de parkeerplaats voor de woning is ook een auto onderzocht, de politie gaat nog verder met het onderzoek.

 

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agenten treffen nepvuurwapens aan in woning Schermerhoek na aanhouding man met vuurwapen Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een 30-jarige man is dinsdagmiddag gearresteerd nadat hij met een vuurwapen in winkelcentrum de Koperwiek zou hebben rondgelopen. Diverse eenheden van de politie gingen hierop ter plaatse en troffen daadwerkelijk een vuurwapen aan bij de man.

Na een nader onderzoek bleek het vuurwapen wat de man bij zich had nep te zijn. Politieagenten en de Regionale Interventie Eenheid deden na de aanhouding een instap in een woning aan de Schermerhoek waar meerdere nepvuurwapens en granaten werden aangetroffen. Een lid van de bomverkenning heeft de granaat onderzocht, dit bleek slechts een imitatie van het origineel te zijn. Op de parkeerplaats voor de woning is ook een auto onderzocht, de politie gaat nog verder met het onderzoek.

 

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!