Gewonde na aanrijding Hoofdweg Rotterdam

dinsdag 7 mei 2013 13:08

Rotterdam – Bij een aanrijding op de Hoofdweg is dinsdagmiddag een persoon licht gewond geraakt. De hulpdiensten werden opgeroepen voor de aanrijding die zou hebben plaatsgevonden bij een van de opritten van de A20. Ter plaatse bleek het ongeval ontstaan te zijn door een voorrangsfout.

Een van de inzittende van de voertuigen had lichamelijke klachten, deze is in een politiebus opgevangen tot een Rapid Responder ter plaatse was, de arts besloot om een ambulance te laten komen zodat de vrouw nagekeken kon worden in het ziekenhuis. Naar de exacte toedracht van het ongeval zal nog een onderzoek verricht worden. Beide auto’s hebben door de aanrijding aanzienlijke schade opgelopen.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een aanrijding op de Hoofdweg is dinsdagmiddag een persoon licht gewond geraakt. De hulpdiensten werden opgeroepen voor de aanrijding die zou hebben plaatsgevonden bij een van de opritten van de A20. Ter plaatse bleek het ongeval ontstaan te zijn door een voorrangsfout.

Een van de inzittende van de voertuigen had lichamelijke klachten, deze is in een politiebus opgevangen tot een Rapid Responder ter plaatse was, de arts besloot om een ambulance te laten komen zodat de vrouw nagekeken kon worden in het ziekenhuis. Naar de exacte toedracht van het ongeval zal nog een onderzoek verricht worden. Beide auto’s hebben door de aanrijding aanzienlijke schade opgelopen.

 

Foto’s : Joëy Heijstek

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!