Caravan in brand Kellogplaats Rotterdam

woensdag 8 mei 2013 21:00

Rotterdam – Omstreeks half elf woensdagavond schrok een bewoner zich rot na het horen van een luide knal. Deze keek vervolgens naar buiten en zag dat er een caravan in brand stond. Snel werd de brandweer gebeld maar er was al geen redden meer aan. De caravan stond voordat de brandweer ter plaatse was compleet in vuur en vlam. Best sneu want de eigenaar had net zijn caravan ingepakt om op vakantie te gaan donderdagmiddag.

 De brandweer had het vuur snel onder controle. Echter konden zij niet voorkomen dat een naastgelegen auto zwaar beschadigd raakte. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan. Wel heeft een bewoner een explosie vooraf gehoord. De politie zal onderzoek of er sprake is van brandstichting. Wel is het bekend dat er wel vaker autobranden zijn in de wijk Ommoord die achteraf waren aangestoken.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Caravan in brand Kellogplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks half elf woensdagavond schrok een bewoner zich rot na het horen van een luide knal. Deze keek vervolgens naar buiten en zag dat er een caravan in brand stond. Snel werd de brandweer gebeld maar er was al geen redden meer aan. De caravan stond voordat de brandweer ter plaatse was compleet in vuur en vlam. Best sneu want de eigenaar had net zijn caravan ingepakt om op vakantie te gaan donderdagmiddag.

 De brandweer had het vuur snel onder controle. Echter konden zij niet voorkomen dat een naastgelegen auto zwaar beschadigd raakte. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan. Wel heeft een bewoner een explosie vooraf gehoord. De politie zal onderzoek of er sprake is van brandstichting. Wel is het bekend dat er wel vaker autobranden zijn in de wijk Ommoord die achteraf waren aangestoken.

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!