Voertuig stort vanaf talud Kleinpolderplein, 1 dodelijk slachtoffer (video)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Bij een ernstig ongeval op het Kleinpolderplein is donderdagochtend een persoon om het leven gekomen. De hulpdiensten werden in de vroege morgen al opgeroepen voor een aanrijding met letsel op het Kleinpolderplein. Ter plaatse bleek een personenauto van een 100 meter hoge flyover van de A13 te zijn gereden.

- Advertisement -

Nadat de auto van de flyover reed kwam deze terecht op het plein zelf en kwam vervolgens terecht onderaan de dijk. Behalve de vele hulpdiensten kwamen ook diverse duikteams ter plaatse om te zoeken naar meerdere inzittenden, in het water bleken geen slachtoffers te zitten, wel werd een autowiel van het voertuig opgedoken. De brandweer heeft het slachtoffer van het ongeluk uit het voertuig bevrijdt en overgebracht naar het EMC, inmiddels was er wel opgeschaald naar “middelhulpverlening”. Het slachtoffer is bij het ongeluk overleden aan zijn verwondingen.

De A20 is in beide richtingen afgesloten, de reden hiervan is omdat er veel brokstukken over de weg verspreid liggen. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend, dit zal uit een technisch onderzoek moeten blijken.
De klap van het ongeluk was in de wijde omtrek te horen, zelfs op de Schieweg werd een klap waargenomen. Inmiddels heeft de politie bevestigd dat het om een 34-jarige man uit Rotterdam gaat. Hij zou met 170 kilometer per uur over de fly-over gereden zijn.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie zoekt getuigen van explosie Ameidestraat Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een explosie aan de Ameidestraat in Rotterdam. Afgelopen...

Man gewond na schietpartij Minosstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmiddag gewond geraakt aan zijn been bij een schietpartij aan de Minosstraat in...

Toestand 82-jarige slachtoffer steekpartij Spaansebrug Rotterdam nog altijd kritiek

Rotterdam - De toestand van het 82-jarige slachtoffer van de steekpartij op het fietspad nabij de Spaansebrug in...

Man ramt toegangshek en slagbomen van Rotterdam The Hague Airport en rent vliegveld op

Rotterdam - Een automobilist is woensdagavond de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport opgerend. Om toegang te krijgen...