Voertuig vliegt spontaan in brand Achterzeedijk Barendrecht

donderdag 9 mei 2013 21:50


Barendrecht – 
Een bestuurder van een auto is donderdagavond aan een vlammenzee ontkomen nadat zijn voertuig in brand vloog op de Achterzeedijk, het incident vond plaats ter hoogte van het waterzuiveringsbedrijf. Het voertuig begon spontaan te branden waarna de bestuurder de auto snel verliet.

Het snelle optreden van de brandweer kon niet voorkomen dat de auto in zijn geheel uitbrandde. De oorzaak van de brand ligt vermoedelijk bij een technisch mankement. De bestuurder is bij de brand niet gewond geraakt.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voertuig vliegt spontaan in brand Achterzeedijk Barendrecht
Schrijver:

 

 


Barendrecht – 
Een bestuurder van een auto is donderdagavond aan een vlammenzee ontkomen nadat zijn voertuig in brand vloog op de Achterzeedijk, het incident vond plaats ter hoogte van het waterzuiveringsbedrijf. Het voertuig begon spontaan te branden waarna de bestuurder de auto snel verliet.

Het snelle optreden van de brandweer kon niet voorkomen dat de auto in zijn geheel uitbrandde. De oorzaak van de brand ligt vermoedelijk bij een technisch mankement. De bestuurder is bij de brand niet gewond geraakt.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112.nl

 

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!