maandag, januari 18, 2021

Grote brand in leegstaande winkel Kerkbuurt Sliedrecht


Sliedrecht –
In een leegstaand pand aan de Kerkbuurt in Sliedrecht heeft vrijdagavond een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak en was er geen redden meer aan. Omdat het pand dichtbij de winkelstraat stond het koopavond was werd er groot alarm geslagen door de hulpdiensten. Een aantal omliggende seniorenwoningen werden ontruimd waarna de bewoners bij de brandweerkazerne werden ondergebracht.

Bij de brand raakten een drietal personen gewond door rookinhalatie. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. De brandweer kreeg het vuur later als snel onder controle. Het blussen werd wel bemoeilijkt omdat het gebied achter het pand dichtbegroeid was. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal onderzoek laten doen naar eventuele brandstichting.

Foto’s : Kevin Schenk en Robin Veerman (VRR112)

Related Articles

Arrestatieteam treft hennepplantage aan bij aanhouding overvaller in Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - Afgelopen vrijdag 15 januari heeft een arrestatieteam een 49-jarige man aangehouden tijdens een...

Flat ontruimd na brand in kelderboxen Aalscholverlaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een flat aan de Aalscholverlaan Vlaardingen is maandagmiddag ontruimen dat er brand was...

Zeer grote brand in chemiebedrijf Gouda snel geblust

0
Gouda - Bij chemiebedrijf Croda Europe aan het buurtje in Gouda heeft maandagmorgen een flinke...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg