Grote brand in leegstaande winkel Kerkbuurt Sliedrecht

vrijdag 10 mei 2013 21:32


Sliedrecht –
In een leegstaand pand aan de Kerkbuurt in Sliedrecht heeft vrijdagavond een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak en was er geen redden meer aan. Omdat het pand dichtbij de winkelstraat stond het koopavond was werd er groot alarm geslagen door de hulpdiensten. Een aantal omliggende seniorenwoningen werden ontruimd waarna de bewoners bij de brandweerkazerne werden ondergebracht.

Bij de brand raakten een drietal personen gewond door rookinhalatie. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. De brandweer kreeg het vuur later als snel onder controle. Het blussen werd wel bemoeilijkt omdat het gebied achter het pand dichtbegroeid was. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal onderzoek laten doen naar eventuele brandstichting.

Foto’s : Kevin Schenk en Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in leegstaande winkel Kerkbuurt Sliedrecht
Schrijver:

 

 


Sliedrecht –
In een leegstaand pand aan de Kerkbuurt in Sliedrecht heeft vrijdagavond een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak en was er geen redden meer aan. Omdat het pand dichtbij de winkelstraat stond het koopavond was werd er groot alarm geslagen door de hulpdiensten. Een aantal omliggende seniorenwoningen werden ontruimd waarna de bewoners bij de brandweerkazerne werden ondergebracht.

Bij de brand raakten een drietal personen gewond door rookinhalatie. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. De brandweer kreeg het vuur later als snel onder controle. Het blussen werd wel bemoeilijkt omdat het gebied achter het pand dichtbegroeid was. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal onderzoek laten doen naar eventuele brandstichting.

Foto’s : Kevin Schenk en Robin Veerman (VRR112)

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!