zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Man (23) gewond na steekpartij A12 Gouda

- advertentie -


Gouda –
Een 52-jarige man stak vrijdagavond 10 mei rond half 9 ’s avonds met een klein steekwapen enkele keren in de rug van een 23-jarige man. De steekpartij vond plaats bij tankstation De Andel langs de A12. De 52-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De twee mannen, allebei afkomstig uit Polen, kregen ruzie die eindigde in een steekpartij. Het 23-jarige slachtoffer liep hierbij kleine steekwonden op aan zijn rug. De wonden moesten wel gehecht worden. Hiervoor is de Pool overgebracht naar het ziekenhuis. De precieze toedracht wordt door de politie onderzocht. De 52-jarige verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Foto’s : Marco van Bemmel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -