Twee mannen overvallen woning Trömsodreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee nog onbekende mannen hebben vrijdagavond kort voor 19:00 een overval gepleegd op een woning aan de Trömsodreef in de Rotterdamse wijk Prins Alexander. Zij belden aan bij de woning waarna een man open deed, deze werd direct overrompeld door de overvallers die hem bedreigde met een vuurwapen.

- Advertisement -

Kort na de overval is de politie direct een zoektocht gestart naar de verdachte mannen. Bij de overval maakte de verdachten een aantal mobiele telefoons buit, na de overval zouden zij volgens getuigen zijn weggerend richting de Evenaar. De politie doet nog onderzoek naar het incident. Ook werd er een Burgernet-actie gestart na de overval waarin het signalement van de verdachten vermeld is.

 Signalementen : Twee blanke mannen met kort donker haar en zijn Albanese types. Overvaller 1 droeg een spijkerbroek, en de tweede een joggingsbroek.1 man was ongeveer 1,80m lang en de ander was iets korter van lengte. Een van de mannen had een tatoeage op zijn borst.
 
Foto’s : Joëy Heijstek 
 
 
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...