Twee mannen overvallen woning Trömsodreef Rotterdam

vrijdag 10 mei 2013 17:25

Rotterdam – Twee nog onbekende mannen hebben vrijdagavond kort voor 19:00 een overval gepleegd op een woning aan de Trömsodreef in de Rotterdamse wijk Prins Alexander. Zij belden aan bij de woning waarna een man open deed, deze werd direct overrompeld door de overvallers die hem bedreigde met een vuurwapen.

Kort na de overval is de politie direct een zoektocht gestart naar de verdachte mannen. Bij de overval maakte de verdachten een aantal mobiele telefoons buit, na de overval zouden zij volgens getuigen zijn weggerend richting de Evenaar. De politie doet nog onderzoek naar het incident. Ook werd er een Burgernet-actie gestart na de overval waarin het signalement van de verdachten vermeld is.

 Signalementen : Twee blanke mannen met kort donker haar en zijn Albanese types. Overvaller 1 droeg een spijkerbroek, en de tweede een joggingsbroek.1 man was ongeveer 1,80m lang en de ander was iets korter van lengte. Een van de mannen had een tatoeage op zijn borst.
 
Foto’s : Joëy Heijstek 
 
 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee mannen overvallen woning Trömsodreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee nog onbekende mannen hebben vrijdagavond kort voor 19:00 een overval gepleegd op een woning aan de Trömsodreef in de Rotterdamse wijk Prins Alexander. Zij belden aan bij de woning waarna een man open deed, deze werd direct overrompeld door de overvallers die hem bedreigde met een vuurwapen.

Kort na de overval is de politie direct een zoektocht gestart naar de verdachte mannen. Bij de overval maakte de verdachten een aantal mobiele telefoons buit, na de overval zouden zij volgens getuigen zijn weggerend richting de Evenaar. De politie doet nog onderzoek naar het incident. Ook werd er een Burgernet-actie gestart na de overval waarin het signalement van de verdachten vermeld is.

 Signalementen : Twee blanke mannen met kort donker haar en zijn Albanese types. Overvaller 1 droeg een spijkerbroek, en de tweede een joggingsbroek.1 man was ongeveer 1,80m lang en de ander was iets korter van lengte. Een van de mannen had een tatoeage op zijn borst.
 
Foto’s : Joëy Heijstek 
 
 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!