Schoorsteenbrand in woning Bosrand Schiedam

zondag 12 mei 2013 21:44


Schiedam
– Op de Bosrand in Schiedam heeft zondagavond een brand gewoed in een schoorsteen. De brandweer werd rond half negen gealarmeerd voor een gebouwbrand. Ter plaatse kon de brandweer niet dicht bij het adres komen, vanwege een verkeerd geparkeerde auto. De brandweer moest ver omrijden om bij het brandadres te komen. Een persoon ademde rook in.

Het slachtoffer heeft van de brandweer zuurstof gekregen. Later is de vrouw in de ambulance nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De brandweer is enige tijd bezig geweest de schoorsteen schoon te krijgen.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schoorsteenbrand in woning Bosrand Schiedam
Schrijver:

 

 


Schiedam
– Op de Bosrand in Schiedam heeft zondagavond een brand gewoed in een schoorsteen. De brandweer werd rond half negen gealarmeerd voor een gebouwbrand. Ter plaatse kon de brandweer niet dicht bij het adres komen, vanwege een verkeerd geparkeerde auto. De brandweer moest ver omrijden om bij het brandadres te komen. Een persoon ademde rook in.

Het slachtoffer heeft van de brandweer zuurstof gekregen. Later is de vrouw in de ambulance nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De brandweer is enige tijd bezig geweest de schoorsteen schoon te krijgen.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!