Lichtgewonde bij ongeval Van der Takstraat Rotterdam

maandag 13 mei 2013 20:26


Rotterdam –
Bij een ongeval op de van der Takstraat op het Noordereiland is maandagavond een gewonde gevallen. De man werd door een andere automobilist vol in de flank geraakt waardoor beide voertuigen zwaarbeschadigd raakten. De man kon zelfstandig de ambulance in om verder onderzocht te worden.

De politie heeft het ongeval in kaart gebracht waarna beide voertuigen zijn weggetakeld. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Vermoedelijk heeft één van de bestuurders verkeerd voorrang gegeven.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichtgewonde bij ongeval Van der Takstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Bij een ongeval op de van der Takstraat op het Noordereiland is maandagavond een gewonde gevallen. De man werd door een andere automobilist vol in de flank geraakt waardoor beide voertuigen zwaarbeschadigd raakten. De man kon zelfstandig de ambulance in om verder onderzocht te worden.

De politie heeft het ongeval in kaart gebracht waarna beide voertuigen zijn weggetakeld. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Vermoedelijk heeft één van de bestuurders verkeerd voorrang gegeven.

Foto’s : Wendy van Viegen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!