Man (71) overlijdt na ongeval met grasmaaier in eigen tuin Hardinxveld-Giessendam

Date:

Deel bericht:


Hardinxveld-Giessendam –
Een 71-jarige man is dinsdagavond overleden als gevolg van een ongeluk met een grasmaaier in zijn eigen tuin. De man was met de grasmaaier de sloot ingereden en kon daar niet meer uit komen. Het slachtoffer heeft daardoor enige tijd onder water gelegen. Het ongeval gebeurde omstreeks half tien dinsdagavond aan de Rivierdijk.

- Advertisement -

Het is niet bekend hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. Bij aankomst van de hulpdiensten en het Mobiel Medisch Team was het slachtoffer al overleden. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van dit noodlottige ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd