Politie heeft geen wapen gevonden in onderzoek Aalbes

dinsdag 14 mei 2013 21:58


Rotterdam – 
De recherche van de politie Rotterdam is er wederom niet in geslaagd om dinsdag het moordwapen te vinden waarmee de 32-jarige Pepijn van der Velden uit Brabant om het leven is gebracht op 14 februari 2013. De man werd dood in zijn auto aangetroffen op de Aalbes. Hij bleek dodelijk te zijn getroffen door vuurwapenkogels. Vandaag zochten meerdere ME’ers net zoals vorige week naar het vuurwapen in deze zaak.

Helaas waren beide zoekpogingen tevergeefs en werd alleen andere materiaal gevonden. Er wordt nog bekeken of dit bij de zaak hoort. Voor de moord zijn door de politie twee Schiedammers, vader (61) en zoon (21) aangehouden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie heeft geen wapen gevonden in onderzoek Aalbes
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De recherche van de politie Rotterdam is er wederom niet in geslaagd om dinsdag het moordwapen te vinden waarmee de 32-jarige Pepijn van der Velden uit Brabant om het leven is gebracht op 14 februari 2013. De man werd dood in zijn auto aangetroffen op de Aalbes. Hij bleek dodelijk te zijn getroffen door vuurwapenkogels. Vandaag zochten meerdere ME’ers net zoals vorige week naar het vuurwapen in deze zaak.

Helaas waren beide zoekpogingen tevergeefs en werd alleen andere materiaal gevonden. Er wordt nog bekeken of dit bij de zaak hoort. Voor de moord zijn door de politie twee Schiedammers, vader (61) en zoon (21) aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!