Verwarde man komt in water terecht Sint Jorisbrug Dordrecht

Date:

Deel bericht:


Dordrecht – 
Woensdagavond zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt nadat een verwarde man te water was geraakt in de Spuihaven nabij de Sint Jorisbrug. Omdat de verwarde en depressieve man na diverse waarschuwingen niet uit het water wou komen heeft de politie hulp ingeroepen van de brandweer.

- Advertisement -

Een agent die ter plaatse was gekomen is het water ingegaan en heeft de verwarde man uit het water gehaald, beide zijn even later opgevangen door duikers van de brandweer. De depressieve man is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis en zal een dwangmatige behandeling moeten ondergaan. De agent die het water in was gegaan heeft aan het voorval alleen een goed verhaal en een nat pak overgehouden.

 

Foto’s : Johan van den Dool

.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd