Auto loopt veel schade op na inbraak Mertensstraat Rotterdam

donderdag 16 mei 2013 12:13

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft een sluwe inbreker veel schade veroorzaakt aan een auto die geparkeerd stond in de Mertensstraat. Een buurtbewoner schrok wakker van een harde knal, de bewoner ging voor haar keukenraam kijken maar zag echter niks. Omdat dit vaker het geval is door de containers die in de straat staan ging de bewoner weer terug naar bed.

Toen zij donderdagochtend naar haar werk wou vertrekken trof zij de auto zwaar beschadigd aan. Haar zoon is naar beneden gegaan om polshoogte te nemen. Al snel werd duidelijk dat de auto werd opengebroken, de dief had de ruiten vernield met een baksteen die zich nog op de bestuurdersstoel bevond. De politie is ter plaatse gekomen om de eigenaar op de hoogte te stellen van het incident. Vermoedelijk heeft de inbreker de indruk gekregen dat er een smartphone in de auto lag omdat er een telefoonlader in de auto lag.

Omdat het om een lease-auto gaat zal de leasemaatschappij aangifte moeten doen van de inbraak. Het voertuig is door een berger afgesleept. 

Tips van de politie :

Laat nooit kostbaarheden in de auto achter, zoals camera, telefoon, koffer, autopapieren, geld, cheques of creditcards.

Zet de auto altijd op een verlichtte plaats neer, zo hebben andere mensen zicht op uw auto.

Laat zien dat u niets waardevols verbergt. Zet het dashboardkastje open.

Foto’s : Joëy Heijstek (Redactie Nieuws op Beeld)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto loopt veel schade op na inbraak Mertensstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft een sluwe inbreker veel schade veroorzaakt aan een auto die geparkeerd stond in de Mertensstraat. Een buurtbewoner schrok wakker van een harde knal, de bewoner ging voor haar keukenraam kijken maar zag echter niks. Omdat dit vaker het geval is door de containers die in de straat staan ging de bewoner weer terug naar bed.

Toen zij donderdagochtend naar haar werk wou vertrekken trof zij de auto zwaar beschadigd aan. Haar zoon is naar beneden gegaan om polshoogte te nemen. Al snel werd duidelijk dat de auto werd opengebroken, de dief had de ruiten vernield met een baksteen die zich nog op de bestuurdersstoel bevond. De politie is ter plaatse gekomen om de eigenaar op de hoogte te stellen van het incident. Vermoedelijk heeft de inbreker de indruk gekregen dat er een smartphone in de auto lag omdat er een telefoonlader in de auto lag.

Omdat het om een lease-auto gaat zal de leasemaatschappij aangifte moeten doen van de inbraak. Het voertuig is door een berger afgesleept. 

Tips van de politie :

Laat nooit kostbaarheden in de auto achter, zoals camera, telefoon, koffer, autopapieren, geld, cheques of creditcards.

Zet de auto altijd op een verlichtte plaats neer, zo hebben andere mensen zicht op uw auto.

Laat zien dat u niets waardevols verbergt. Zet het dashboardkastje open.

Foto’s : Joëy Heijstek (Redactie Nieuws op Beeld)

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!