Arrestatieteam pakt verdachten op voor beramen moord op Rotterdammer

vrijdag 17 mei 2013 20:39
politie-logo-1-jeff.jpg


Rotterdam – 
Een arrestatieteam heeft een 36-jarige man uit Curacao en een 27-jarige man uit Zaandam bij een parkeerplaats langs de A6 in Zeewolde aangehouden voor het beramen van een moord op een Rotterdammer. De politie kreeg donderdagavond de tip en pakte de twee mannen op. De twee mannen reisden afgelopen week via Duitsland naar Nederland. 

Justitie zal de mannen zaterdag voorgeleiden om te kijken wat er met hen wordt gebeurd. Het is niet bekend of het slachtoffer en de verdachten elkaar kenden. Wel is het slachtoffer op de hoogte gebracht van de situatie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Arrestatieteam pakt verdachten op voor beramen moord op Rotterdammer
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 


Rotterdam – 
Een arrestatieteam heeft een 36-jarige man uit Curacao en een 27-jarige man uit Zaandam bij een parkeerplaats langs de A6 in Zeewolde aangehouden voor het beramen van een moord op een Rotterdammer. De politie kreeg donderdagavond de tip en pakte de twee mannen op. De twee mannen reisden afgelopen week via Duitsland naar Nederland. 

Justitie zal de mannen zaterdag voorgeleiden om te kijken wat er met hen wordt gebeurd. Het is niet bekend of het slachtoffer en de verdachten elkaar kenden. Wel is het slachtoffer op de hoogte gebracht van de situatie.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!